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[한국급식외식위생학회] Jounal of the FoodService Safety. 2022년 제 3권, 제 2호
작성자 관리자
등록일2023.02.22
조회수267

Jounal of the FoodService Safety. 2022년 제 3권, 제 2호


 


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순서 제목 저자 보기
1 A Hyperlocal Approach to Foodborne Illness Outbreaks?: Exploring a New Application of NYC’s Community Assessment to Inform Rapid Response Shelby R. Boyle, Jae Eun M. Chang, and Madhury Ray 보기
2 ‌Fate and Risk Comparison of Foodborne Pathogens in Raw Chicken, Pork, and Beef Meat at Various Temperatures Yoon Ki Sun 보기
3 ‌Thailand Street Food Timothy Lee 보기
4 ‌Introduction to Macau and its Food Hygiene Regulations Timothy Lee 보기
5 식품알레르기‌관리방안에‌관한‌사례연구‌-‌은평구‌어린이급식소‌사례를‌중심으로‌- 한주희·김혜리·김지은·황해리·황하얀·강지원·주은서·황혜영·변진영·최지은·박유진·박지현·이진아·홍완수 보기
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